Post by Deleted on Mar 12, 2022 1:56:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tuğla Kırıcı arayış ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tuğla Kırıcı arayış IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz belirteçleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Tuğla Kırıcı arayış 2022 version ▞▞▞
Bence o kadar abartılıcak bir oyun değil bir gün gün devamce sıkılırsınız bundan daha güzel oyunlar var birde neden size göre toplar var kendimiz toplamaları top kullanmıyoruz bu oyunu tavsiye etmem sileceğim zaten başka oyun indir bence hep bu tür oyunlarda en eleştirili yorum çıkıyor
Oyuna para yatırdıktan sonra oyuna girmez oldu buna bı kozumdan lazim
აგურის შესვენება ქვესტი არკადული xqw
Bu uygulama harika olabilir, ancak huysuz ve dengesiz olduğu için sadece 1 yıldız vermem gerekiyor. Oyun genellikle donuyor ve oyunu yeniden başlatmak veya kapatmak ve manuel olarak yeniden başlatmak için 200 puan harcama seçeneği bırakılıyor. Bu gece onu kaldıracağım çünkü beni 535. seviyeden 1. seviyeye geri götürdü. Farklı bir oyun olduğunu düşündüm, ama hayır. Aynı oyun, 1. seviyeye tekrar çevrildi.
kafa yedi, alışveriş yapanca toplar değiştirebiliyor, geri dönemiyor, duvarın içinde kayboluyor ve sürekli bir çözüman yoksa herkes oyunu silecek... beş yıldız hak eden bir oyuna bu basit ve hatalardan dolayı bir yıldıza doğru...
abi fena ve çok güzel bunu yapanlar helal olsun cok heycanli herkese tavsiye ederim
Cooking Mama: Let's cook! Læring ock
Bağımlılık yapan oyun, ancak her yere ulaşmak için mükemmel piksel olmanız gerekir. Ve gerçekten gülünç miktarda reklam. Hiç bu kadar sağlam reklamlarla dolu bir uygulama görmemiştim. Çok müdahaleci. Oyunun sesini kapatsanız bile reklamlar tam ses seviyesinde oynatılır. Oyunun ücretli ve reklamsız bir sürümü var mı? Reklamların sayısı, kaldırmayı düşünmeme neden oluyor.
Artık reklam izleyemiyorum
Vakit geçirmek için havalı küçük bir yol. Reklamlar çok fazla. Oynanış, mekanik açısından yarı doğaldır, ancak belki de oyunu ilerletmek adına ince ayar yapıldığını söyleyebilirsiniz. Reklam destekli göründüğü için buna para yatırmaya zahmet etmem.
Bağımlılık yapıcı ve eğlenceli, ama bununla ilgili olan şey... Tuğlaların üzerindeki sayılar ne kadar yüksek olursa, size o kadar az top verirler. Tuğlalarda ne kadar az sayı olursa, toplar o kadar yüksek olur. Ve lazer ışınları yanlış yerlerde görünüyor. Topları nereye yerleştirdiğiniz, kendi başına bir akla sahip gibi görünüyor ve sizi başarısız kılmak için her şeyi berbat ediyor. Bazı seviyeleri geçmek çok zordur. Ama o kadar bağımlılık yapıyor ki ne kadar sinirlensem de oynamaya devam ediyorum😄.
En son güncellemeden bu yana, oyun açıldığında çalan ve asla durmayan yinelenen bir ses var. Ayrıca nişan alma eskisi kadar tutarlı görünmüyor.
Elmas satın alıp oyuna giris yapamıyorum
Harika oyun biraz tekrarlayıcı ama eğlenceli oynuyor. Ancak, o kadar çok reklam var ki! Diğer Mobrix oyunlarının reklamını yaptığınız oyunu açtığınızda karşınıza bir reklam çıkıyor. Bir ödül istiyorsanız (benim aldığım) başka bir reklamla başlamak için oyunu bırakırsanız başka bir reklam ve ardından bir sonraki seviyeye geçmek için başka bir reklam, ancak en kötüsü, oyunu kapatıp geri dönmek istiyorsanız menüden başka bir reklam alırsınız! Aşırı ve bu yüzden oyunu kaldırdım.
5 yıldızlı müşteri hizmetleri! Bir güncelleme oyunu oynanamaz hale getirdi, şikayet ettim (muhtemelen şikayet eden tek kişi değil) ve oyun hemen düzeltildi. Aferin ve teşekkür ederim! Çocuklarımla oynamayı sevdiğim harika oyun olmaya geri döndü. Bugünkü güncelleme oyunu mahvetti. Toplar artık duvarlardan sekmiyor - duvarlar tarafından emiliyorlar, nişan alma çalışmıyor, tüm oyun mahvoldu.
Reklâm hoş birakiyosunuz bu hiç değil
Plytų pertraukimo kvestas Žaid. automat. aaq
431. aşamada hata vermeye başladı ve şimdi berbat bir oyun olmaya başladı
240 a kadar gelip sildim oyunu Bir daha yükleyeni öpsünler. Tamamiyle illallah ettirip parayla alışveriş yaptırmaya zorluyorlar. Biryerden sonra onu bölüm zor. Para da yüklemiyorum oyununuzu da oynamıyorum Vakti olan başka oyunal sarsın
Reklamları durdurmanın bir yolu olsaydı 5 yıldız olurdu. Neden madeni para satın alabiliyorsun da reklamları durdurmak için ödeme yapamıyorsun? Reklamları durdurmak için para ödeyeceğim. Başka hiçbir şey için ödeme yapmıyorum.
Bu oyunu seviyorum AMA bazı seviyeleri mücevher kullanmadan geçmek mümkün değil. Yani bir noktada oyun kazanmak için ödeme haline gelir. Örneğin seviye 75, mücevher kullanmadan geçilemez.
Bu oyunu seviyorum, ancak oyunun nasıl GÜNCELLENMESİ, telefonu kapatma ve Play Store'a gitme ile ilgili Yardım Konularını inceledikten sonra bile, hala sadece oyunu açma seçeneğim var. Güncelleme seçeneği yok. Bu, ödül kodlarımdan vb. hiçbirini toplayamadığım anlamına geliyor. Oyun deneyimime yeşil, nakit para yatıran biri olduğum için bu ÇOK hayal kırıklığı yaratıyor.
Eski bir klasik için çok eğlenceli yükseltme. Onu seviyorum ve her zaman oynuyorum. Ancak nişan alma özelliğinde biraz sorun var; İstediğiniz temas noktasına ulaşmak için düşündüğünüzden biraz daha yükseğe nişan almanız gerektiğini düşünüyorum.
oyun güzel ama reklam gosteriyor
Oyun çok sarıyor. Adeta parça yaptı. kendini tutamayıp 2 saat aralıksız oynamışım.
Bu güne kadar çok iyi satın alma uygulamasından çıkmadan birkaç uygulamada uygulama içinden satın alma işlemini gerçekleştirmeyi asla kullanmam.
Her oyundan sonra reklam yapılır. Reklamlar virüs gibi şiddetlik kaybımız da ele geçirilebilir oyunu sürdürebilmek için oyunlar için sabrına zamanı gelince. Dün 513. bu oyunu oynamaktan, onun oyundan sonra reklam yapmak zorunda kaldığım için sildim. ona yardım eden bir adabı vardır size adasını anasını reklamlarınızla bellediniz. oyundan edindiğim bilgilerle indirmeyi düşünen düşüncen bilgisine.
Oldukça eğlenceli. Harika zaman katili. Reklamlar o kadar da kötü değil. Benim görüşüme göre.
Bu oyunu sevdim. Fazladan top almak için bir reklam izleyebilmeyi ve devam etmek için 3 satırı kaldırabilmeyi gerçekten çok sevdim. Oyun şimdi bunu yapmama izin vermiyor. Bu daha yeni olmaya başladı. İyileşirse güncelleyeceğim. Düzenleme: hala düzeltilmedi. O reklam bonusları olmadan kazanamam. KALDIR
Güzel keyifli bir oyun ama reklamlar sinirimi bozdu artık. Bu kadar reklam çok fazla. Reklamdan oynanmıyor.
Lan 268 level geçilmiyo imkansız ama oyunu boş zevkle oynaya biliriz
Güzel bir oyun ama başka kata gorileride olsa çok iyi olurdu
607 seviyesinde top duvara çarpıyor ve geri dönmüyor ve herhangi bir güncelleme olmadığı için bunun neden olduğunu bilmiyorum!
İyi bir oyun yanı sıra, topunuzu o bölgede vurmayı amaçlamadığınız bir yere yönlendiren ve zaman zaman süreklilik gerektiren ve zamanları en sonuncusuna kadar temizlenen bir tahta kazandı ve bu bir oyun olabilir. 1 blokta 70 veya daha fazla. Bu oyun sadece hile yapar. Kaldırmaktan nefret ediyorum ama bu devam ederse yapacağım. Aslında bir süredir bende. Lütfen bu konuda hızlı bir şeyler yapın
Ben bu oyunu yaklaşık 1 yıldırım.Oyun güzel.bir az beceri çok amaca oyunu çok tavsiye ederim Vbbmhfcnxnkfjklyzagkpt
Oyun çok güzel sadece sadece üst Sayısı biraz Fazla olsa daha güzel olurdu büyük ihtimalle üst Sayısı levelden ama çok güzel oyun zaman geçirmek Için bire bir ekjdhdsjdhsbdhdhdhdhjsshsjdhdhdosjxndbsjdjxjdjxjdndndjndndjdjdjdjdndjdjdjdhdjdjdbdjdjdhdjddffddmdjdhdhjddhjdjdjdhdhjjjcjccjfnbfnfnfnnfnfkcnckcncncncncnxcnndcbdncnnxmxndnxxndndkdjdjdjjddjbdckdhjskhshksjsgisgksgkshksgkshdhhdhdhiddhidhodhorudjrjfiehkhdoeudoheohdoyeyiyeieiegoehoekhekdhdkgdkhdkhdkdhkkdhkdbmdvkdgkddhkdhkdhdkdgdkgdkdhdkgkdgkdgdgkdkhhhh
Güzel vakit geçireceklerinizi çok zaman harcayarak yaşanacak güzel şeyler var onları yapacaksınız
oyun içi satın alımlar satın aldım artık oyundan attı ve giremiyorum? YARDIM EDİN
eğlenceli bir oyun ama elmaslara mal olan güçlendirmelerin kontrollere bu kadar yakın olması beni çok üzdü... ihtiyacım yokken yanlışlıkla onlara dokundum ve elmasları kaybettim... dokunmaya çok duyarlı ve benim telefon ayarları diğer oyunlar için iyi. lütfen bunu düzeltin, ya güçlendirmeleri bir güçlendirme klasörüne taşıyın ya da oynatıcıya bunları kullanma konusunda bir onay verin.